Menu Sluiten

Over ons

Over ons bedrijf

Automated4u is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Edwin Hauwert en is al gauw in samenwerking met Bart Glim uitgegroeid tot een BV met een team van enthousiaste medewerkers met meer dan 150 tevreden klanten over de hele wereld. 

Met onze ervaring in de branche zijn wij in staat om op oplossingen aan te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.
Onze missie is om agrarische bedrijven te ondersteunen door hen te voorzien van geavanceerde automatiseringsoplossingen.

Ons bedrijf is sinds September 2021 gevestigd op het WFO-terrein in Zwaagdijk-Oost, waar we dicht bij onze klanten staan en hen kunnen ondersteunen met onze kennis en ervaring.

Wat wij doen

Onze core business is het bouwen van software oplossingen specifiek voor de agrarische sector, gericht op het vereenvoudigen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bulbmanager-software is hier een voorbeeld van.

Met de jaren hebben wij Bulbmanager uitgebreid met talloze modules, en hebben we het ook beschikbaar gemaakt voor onze klanten via een online portal. Hierdoor kunnen onze klanten overal ter wereld inloggen en aan de slag gaan met de software. Daarnaast hebben we een applicatie ontwikkeld, zodat onze klanten op de heftruck met behulp van een tablet en scanner kunnen werken.

Om onze klanten volledig te ondersteunen bij het gebruik van onze software en applicaties, leveren wij niet alleen de software, maar ook de benodigde hardware. Onze technische dienst staat klaar om onze klanten te ondersteunen bij het installeren en gebruiken van de hardware. Naast hardware leveren we ook materialen zoals labels en lint om onze klanten te voorzien van alles wat ze nodig hebben.

Maak kennis met onze team

Dit is waar we trots op zijn! Elke dag staan ze voor u klaar om uw bedrijfsprocessen te versimpelen, versnellen en overzichtelijker te maken.

Edwin

Applicatie ontwikkelaar

Süleyman

Hardware specialist

Bart

Applicatie ontwikkelaar

Kyle

Applicatie ontwikkelaar

Monika

HR Manager