Menu Sluiten

Modules

 • Track & Trace
  Localiseren van kuubskisten en partijen, historische gegevens.
 • Kwekerij
  De administratie van o.a. rooien, spoelen, verwerken, planten en spuiten op een eenvoudige wijze verwerkt.
 • Broeierij
  De administratie van o.a. broei-, koel-, opplant-, inhaal- en plukschema op een eenvoudige wijze verwerkt.
 • Import en Export
  De administratie van de in- en/of verkoop van bollen met daaraan gekoppeld de ontvangsten en leveringen.
  De keurmodule biedt de mogelijkheid om de ontvangen partijen te keuren en de leverancier hiervan op hoogte te stellen. Uiteraard genereert het systeem de nodige documenten en rapportages voor het afhandelen van de overeenkomsten.

  Deze worden in een handomdraai omgezet naar pdf-formaat en automatisch verstuurd naar de tegenpartij.
 • Ondersteuning Ketenregistratie
  Ontvangen partijen worden geautomatiseerd aangemeld bij of opgehaald uit het ketenregister. U kunt voldoen aan een administratieve verplichting, zonder dat uw bedrijf extra handelingen hoeft  te verrichten.
 • Ondersteuning Edibulb
  De Edibulb ondersteuning zorgt ervoor dat u gemakkelijk inkopen via bemiddelaars kunt inlezen. De BulbManager dashboard heeft ook voorzieningen voor Edi-Communicatie bij directe handel. U kunt gebruik maken van uw online dashboard, waar u, ongeacht de bemiddelaar, al uw koopbrieven, leveringsnota’s en facturen op één webportaal aantreft.
 • Mijn BulbManager
  Mijn BM biedt naast al uw koopbrieven, leveringsnota’s en facturen eventueel ook inzicht in bijvoorbeeld de huidige voorraad bloemen/bollen of een actuele over/tekort lijst op één portaal.

Ook zijn er koppelingen mogelijk met programma’s van derden zoals Administratie, klimaatbeheersing en GPS Besturingsystemen.