Menu Sluiten

Heftruck Manager

Met de nieuwe heftruckmanager kunt u uw bedrijfsprocessen efficiënter regelen dan ooit te voren.

Met de nieuwe heftruckmanager app kunt u eenvoudig uw voorraadbeheer regelen, rechtstreeks vanaf uw tablet. Onze software is speciaal ontworpen voor de agrarische sector en biedt een aantal unieke functionaliteiten.

Onze app maakt gebruik van een scanner of handmatige invoer voor voorraadbeheer, en biedt ook een rooi module voor het aanmaken van voorraad op het land. De sorteerfunctie maakt het eenvoudig om labels aan te maken voor nieuwe gesorteerde kisten, en met de vrachtbrieven module kunt u gemakkelijk leveringen aanmaken vanuit de schuur. Onze koppeling met de Ravas weegschaal maakt het gemakkelijk om het gewicht van een kist in te voeren in het systeem. Met de volledige track and trace functie kunt u eenvoudig de locatie en de verplaatsingen van uw voorraad volgen in real-time.

 

Heftruckmanager fust verplaatsen
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Fusten verplaatsen

Met onze applicatie kunt u gemakkelijk uw voorraad beheren door het verplaatsen van fusten. Dit kan handmatig door het selecteren van fusten of door het scannen van deze met een handscanner. Na het
selecteren van de fusten, kiezen gebruikers de cel en het vak waar ze
verplaatst moeten worden, en vervolgens worden de fusten naar de geselecteerde locatie verplaatst.

Overzicht partijen

Het partijoverzicht scherm geeft een overzicht van aangemaakte partijen. Door selectie van een cultivar, worden alle beschikbare partijen met deze cultivar getoond. Bij selectie van een partij, krijgen gebruikers inzicht in de voorraad van de geselecteerde partij.

Heftruckmanager overizcht partijen
klik op de afbeelding voor een vergroting
Heftruckmanager wegen met ravas koppeling
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Wegen

De weegmodule biedt gebruikers de mogelijkheid om het gewicht van fusten in te voeren. Hierbij kunnen ze handmatig een fust selecteren of door scannen van de barcode. Nadat de fust is geselecteerd, kunnen gebruikers het gewicht invoeren en aanpassen of automatisch uit een ravas weegsysteem uitlezen.

Fust informatie

Met de fust informatiemodule hebben gebruikers altijd inzicht in relevante informatie over fusten. Of het nu gaat om handmatige selectie of het scannen van een barcode, de gebruiker heeft snel en eenvoudig toegang tot belangrijke gegevens. Bovendien biedt de module de mogelijkheid om deze informatie te bewerken, een label af te drukken en de historie van verplaatsingen en activiteiten in te zien, inclusief details zoals de datum, de persoon die de activiteit heeft uitgevoerd en de locatie.

Heftruckmanager fustinfo
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Heftruck manager rooi module rooien
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Rooien

Met de rooifunctie kunnen gebruikers eenvoudig kisten aanmaken. Hierbij kies je een partij, maat en voorsortering, waarna het systeem automatisch een label met een QR-code afdrukt. De aangemaakte kisten zijn overzichtelijk beschikbaar, waar ze eventueel verwijderd of de labels opnieuw geprint kunnen worden.

Sorteren

Met de sorteerfunctie kunnen gebruikers eenvoudig gesorteerde fusten aanmaken. Dit gebeurt door het selecteren van de partij en de maat. Gebruikers kunnen ook extra informatie zoals het fusttype en gewicht opgeven. Hierna wordt een label afgedrukt dat direct klaar is voor verzending naar de klant. Bovendien wordt er een duidelijk overzicht weergegeven van alle gesorteerde fusten.

Heftruckmanager sorteerscherm
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Heftruck Manager Vrachtbrief maken
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Vrachtbrieven

Met onze vrachtbrief functie is het eenvoudiger dan ooit om
een nieuwe levering aan te maken en te beheren. Onze oplossing maakt gebruik van de actuele voorraad om snel en nauwkeurig een nieuwe levering te creëren. Je hebt de keuze om producten handmatig toe te voegen of ze automatisch te registreren door het scannen van het fust. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.

Benieuwd naar hoe de Heftruckmanager werkt?

 Laat u verrassen door de veelzijdigheid en voordelen die wij u te bieden hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen een demo aan en ontdek de mogelijkheden zelf.
Na het aanvragen van de demo ontvangt u binnen korte tijd de logingegevens per mail, zodat u meteen aan de slag kunt gaan en onze applicatie online kunt uitproberen.